SysTec logo, prikkegrid med ulike størrelser som utgjør en Y, med teksten SYSTEC SOLUTIONS på høyreside, med hvit tekst.
Om oss

Om oss

Blågrønne prikker på rekke i varierende størrelse.

SysTec Solutions er en pålitelig partner for administrerte IT-tjenester. Vi jobber med en stadig voksende gruppe bedrifter som verdsetter vår ekspertise og erfaring.

Smilende forretningsmann foran velfungerende laptop.

Mer om SysTec Solutions

Med over 30 års erfaring har vi opparbeidet solid kunnskap og praktisk innsikt som legger grunnlaget for alt vi gjør. Vi forstår kundens behov og går utover standardiserte tjenester, med skreddersøm av løsninger som er både tidsbesparende og kostnadseffektive for våre kunder.

Vårt erfarne team av konsulenter og rådgivere jobber iherdig for å sikre at våre kunder er fornøyde, noe som kommer frem i våre mange og lange kunderelasjoner. Våre supporttjenester er levert fra egen servicedesk med fokus på overvåking og proaktiv intervensjon. Vi jobber aktivt for å forutse og forhindre problemer før de oppstår, og vårt mål er å gi våre kunder roen til å fokusere på sin kjernevirksomhet, uten å bekymre seg for IT-systemene.

Vår oppgave er enkel: Vi holder IT-systemene i gang, slik at kundene våre kan drive virksomheten sin problemfritt.

Har din bedrift behov for vår hjelp?

Ta direkte kontakt med vår rådgiver, eller benytt kontaktinformasjonen du finner på knappen under, så får du hjelpen du trenger!

Svart-hvitt portrett av Pål Grandahl.

Pål Grandahl

Daglig leder
+47 48 19 28 80