SysTec logo, prikkegrid med ulike størrelser som utgjør en Y, med teksten SYSTEC SOLUTIONS på høyreside, med hvit tekst.
Dine utfordringer er vår kunnskap

Dine utfordringer er vår kunnskap

Blågrønne prikker på rekke i varierende størrelse.

Vi forstår kompleksiteten og utfordringene som moderne næringsliv møter i dagens digitale landskap. Våre erfarne rådgivere hjelper deg ved å analysere ditt behov og tilby IT-strategier for dine spesifikke utfordringer. Vår helhetlige analyse sikrer din virksomhet og setter deg i posisjon for effektiv drift og vekst i fremtiden.

En fyr som står i et IT-relatert miljø, som løser utfordringer.

Infrastruktur

Design, implementering og administrasjon

Bygg en solid IT-infrastruktur med tjenester som dekker alt fra nettverksdesign og skybaserte løsninger til lagring og infrastrukturimplementering.

SysTec Solutions leverer og drifter skybaserte løsninger i Microsoft Azure og Microsoft 365, samt tradisjonelle lokale løsninger.

Programvare

Løsninger optimalisert til ditt behov

Skal du anskaffe ny programvare eller tilpasse eksisterende systemer? Vi sørger for at du får riktig type og antall lisenser basert på ditt behov.

Vi tilbyr abonnementslisenser fra Microsoft, Adobe, Sophos og mange andre leverandører.

IT-sikkerhet

Sikkerhetstiltak og beredskapsplaner

IT-sikkerhet handler om å beskytte informasjon for uautorisert tilgang, bruk, endring eller ødeleggelse. Dette inkluderer prosesser og tjenester som sikrer konfidensialitet, integritet, backup og tilgjengelighet av informasjon.

SysTec Solutions leverer effektive sikkerhetstiltak og beredskapsplaner med bruk av teknologier som brannmur, antivirus, kryptering og multifaktorautentisering med mer, for å beskytte din bedrift mot trusler som virus, malware og cyberangrep.

IT-drift

Få tilgang på utvidet ekspertise

I dagens hurtigutviklende teknologiske landskap kan det være både kostbart og ressurskrevende for interne IT-avdelinger å holde tritt med stadig nye teknologitrender.

Med en profesjonell IT-leverandør får du tilgang på ekspertise, forutsigbare kostnader, bedre beskyttelse mot trusler, samt kontinuerlige oppdateringer på moderne teknologi som bidrar til å utvikle bedriften din.

Rådgivning

Ekspertråd for en helhetlig IT-strategi

Rådgivning er en sentral del av SysTec Solutions’ tjenester. Vi hjelper bedrifter med å strategisk utnytte teknologi for å nå sine forretningsmål.

Enten det er behov for digitaliseringsløsninger for å øke produktiviteten, utvikling av en IT-strategi i tråd med bedriftens mål, vurdering av IT-infrastruktur og sikkerhet, flytting av IT-systemer til skyen for å redusere kostnader eller intern opplæring, så har vi den nødvendige ekspertisen og verktøyene for å gjøre din bedrifts hverdag til en suksess.

Vil du jobbe med oss?

Ta direkte kontakt med vår rådgiver, eller benytt kontaktskjemaet du finner på knappen under, så tar vi gjerne en prat!

Svart-hvitt portrett av Pål Grandahl.

Pål Grandahl

Daglig leder
+47 48 19 28 80